Megható pillantok online térben – 3. SzuperNagyi tanfolyam záróesemény

Szupernagyi 3 záróesemény

Szupernagyi 3 záróesemény

Befejeződött a CédrusNet Kecskemét Program 3. Hivatásos Nagyszülő, ismertebb nevén “SzuperNagyi” tanfolyama. Igazodva a körülményekhez, a képzés második fele online oktatási rendszerben zajlott. Ma délelőtt a SzuperNagyik számot adtak tudásukról, délután pedig egy virtuális teremben megtartottuk az ünnepélyes tanfolyamzáró rendezvényt, ahol 18 újdonsült SzuperNagyi vehette át online a tanúsítványát.
„A SzuperNagyiság egy nagy lépés a fiatalabb generációk és a világ megismerése felé.” – ezekkel a szavakkal köszöntötte Sárközy Erika a jelenlevőket. Engert Jakabné, alpolgármester asszony elismerését fejezte ki a Nagyiknak: “Bebizonyítottátok, hogy nem kortól függ egy új, korszerű ismeret elsajátítása. Kecskemét város támogatásával egyedülálló kezdeményezéssé nőtte ki magát az egész országban a CédrusNet Program és benne a SzuperNagyi képzés. Be tudjuk bizonyítani, hogy az idősödő korosztály nélkülözhetetlen.”

Bár a technika ördöge igyekezett kifogni rajtunk, azonban ismét kitartó volt a csapat és nagyon jó hangulatú, kellemes ünneplésben volt részünk. A Nagyik egy kedves kis verssel és egy megható közös dallal is megajándékoztak bennünket. Együtt énekelték Halász Judit: Hívd a Nagymamát című dalát. Ki gondolná, hogy az internetes találkozások nyújtotta szűkös keretek között is ennyi érzelem fér el? Könnyek, öröm, izgalom, boldogság, hála.

Büszkén mondhatjuk el, ebben a mindenki számára különleges helyzetben a Nagyik remekül felkészültek és nagy szeretettel, lelkesen várják a kecskeméti családok jelentkezését. Akinek segítségre van szüksége, kérjük, keresse a SzuperNagyik koordinátorát, Szabóné Gehér Évát. (Tel: 20/913-9220, e-mail: geher.eva@cedrusnetkecskemet.hu).