18 újdonsült SzuperNagyi büszkén vette át a tanfolyam elvégzését igazoló tanúsítványt 2020. június 5-én a CédrusNet Kecskemét Iroda udvarán. Csodálatos, verőfényes, vidám délutánt tölthettünk velük és oktatóikkal együtt

a gesztenyefánk árnyékában. A májusi online tanfolyamzáró eseményt folytatva most végre alkalmunk nyílt élőben, személyesen találkozva megszervezni a tanúsítványátadó ünnepséget a 3. SzuperNagyi tanfolyamot végzett hallgató számára.

Mindannyian nagy izgalommal készültünk erre az eseményre, hiszen hónapok óta nem találkoztunk személyesen sem a Nagyikkal, sem Sárközy Erikával és Laluk Mártával. Jelenlétével és kedves köszöntőjével megtisztelt bennünket Engert Jakabné alpolgármester asszony is, aki bevallotta, hogy a programjaink közül szívéhez legközelebb az Időslátogató és a SzuperNagyi áll. Kijelentette, a CédrusNet és programjai mára országos hírnévre tettek szert, és a minisztériumban is nagy érdeklődéssel  kísérik tevékenységünket.  

Sárközy Erika büszkeségét fejezte ki, hogy visszaigazolást nyert elképzelése, hiszen hatalmas az érdeklődés a SzuperNagyi program iránt, amely a keresleti oldalról is, illetve a tanfolyamra jelentkezők számából is látszik. A nagyszülőkre, az idősebb generációkra nagyon nagy szüksége van a gyerekeknek. A SzuperNagyik a tanfolyamon kiegészítették eddigi tapasztalataikat olyan tudásokkal, amelyekkel talán eddig nem volt módjuk megismerkedni; a mai világról, önmagukról, a digitális környezetről, vállalkozástanról szereztek ismereteket.

Óriási köszönet illeti meg Szabóné Gehér Éva kolléganőnket, aki a Nagyik „osztályfőnökeként” rengeteget fáradozott azért, hogy a nehezített körülmények között is ilyen kifogástalanul zajlott a tanfolyam.  A SzuperNagyi szolgáltatás iránt érdeklődőket Éva várja telefonon (+36/20-913-9220) és e-mail-en (geher.eva@cedrusnetkecskemet.hu). 

A tanúsítványok ünnepélyes átvétele után természetesen nem maradhatott el a Nagyik közös éneklése sem. Molnár Szilárd a CédrusNet Kecskemét program szakmai vezetőjének zárógondolatai után végre megkóstolhattuk a Nagyik süteményeit. A remek hangulatról a mellékelt fotók tanúskodnak.